Troldekugler armbånd

posted in: Uncategorized | 0

Troldekugler er en dansk familievirksomhed, som designer og producerer blandt andet halskæder, øreringe og armbånd. Det er dog sidstnævnte, armbåndene, som ofte stjæler opmærksomheden i smykkekollektionerne fra Troldekugler. De er nemlig helt unikke.

Unikke kugler

Hos Troldekugler producerer man selv de kugler, der sættes på armbåndene. Konceptet er enkelt. Et armbånd fra Troldekugler består af en kæde, som gennemborer en række kugler i forskellige materialer og farver – altså troldekuglerne. Disse kugler fremstilles i alt fra guld og sølv til glaskugler lavet i hånden. Hvis man har lyst, kan man selv designe det armbånd man ønsker fra Troldekugler. Man skal blot vælge hvilken form for kæde, man gerne vil have, samt hvilke slags kugler der skal sættes på den. Kuglerne er alle unikke og fortæller hver sin historie, så det kan være lidt af et projekt at gå i gang med at nærstudere dem alle – men ikke desto mindre et ganske hyggeligt et af slagsen.

Hvis man ikke har lyst eller tid til selv at designe sit armbånd fra Troldekugler, kan man købe et, som allerede er sammensat af firmaet selv. Der skal dog stadigvæk bruges lidt tid på at tage en beslutning, for armbåndene er vidt forskellige og findes i flere forskellige farver, kæder og kugler. Man skal også tage stilling til, hvilken slags lås man ønsker på sit Troldekugler armbånd. Nogle Troldekugler er lavet i farvestrålende glas, mens andre er helt enkle sølvkugler.  Armbåndene har altså vidt forskellige udtryk, og det kan godt tage lidt tid at udvælge netop det, man føler passer bedst til ens stil og garderobe i øvrigt.

Et armbånd fra Troldekugler er en meget personlig ting, hvor man som køber har mulighed for at finde frem til og vise sin personlige stil og hvem man er. Man kan kombinere en eksklusivt udseende Troldekugle med en troldekugle, der er formet som en sød og sjov figur, eksempelvis en skildpadde eller måske et hjerte. Men hos Troldekugler kan man også få helt klassiske og enkle armbånd. De findes i forskellige materialer som guld og sølv, og har et meget fint og rent udtryk, som virkelig passer til enhver stil og garderobe. De mere farverige armbånd fra Troldekugler er dog også meget versatile, fordi de, på trods af de unikke kugler, er diskrete og sagtens kan passe til alt fra t-shirts til festkjoler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *