Når et cover bliver et smykke uden at koste kassen

posted in: Andre smykker, Halskæder | 0

Noget som vi kvinder nogle gange lader os blive opslugt af er, at alting skal være moderigtigt og moderne. Det er selvfølgelig også utrolig rart at være iklædt de mest trendy klæder og de mest moderne accessories, og det er bestemt noget, som vi kvinder nyder. Der er bare noget helt særlig ved at være modebevist og trendy i sin stil og sit udtryk udadtil.

Noget, der så bare virkelig snyder os i denne sammenhæng er, at alt for mange kvinder, render rundt og tror, at for at noget er moderne, så er det dyre mærkevarer. Og det er lige præcis her, alt for mange kvinder har misforstået noget fuldstændigt.

Ting behøver altså ikke at være hverken en mærkevare eller dyrt for at være moderne og trendy. Langt fra. De to ting behøver altså ikke nødvendigvis at gå hånd i hånd, og det er på tide, at det går op for de mange kvinder, der går rundt og tror det. Det gælder uanset om det drejer sig om tasker, sko eller sågar covers til elektronik.

Et stilfuldt cover på lavbudget

Når vi taler om covers til tablets og mobiler, så kunne et Ipad Cover eller et Ipad Air 2 Covervære rigtig gode eksempeler. Alle de populære og eksklusive mærker, såsom Mulberry, Marc Jacobs og Chanel har iPadog sandelig da også et iPad Air 2 Cover i deres sortiment, selvom den er splinterny på markedet. Det kan godt få mange kvinder til at tro, at de skal gå ud og betale i dyre domme for at få et cover, der er moderne, men sandheden er, at det langt fra er tilfældet.

Hvis du eksempelvis ser på et Cover til Iphone 6, så er der, på trods af den nyeste iPhones forholdsvis korte levetid, allerede rigtig mange Covers til Iphone 6 på markedet og rigtig mange af dem er af de dyre mærkevarer.

Hvad er vigtigst? Coveret eller indmaden?

Men rent faktisk så behøver du slet ikke gå ud og tømme hele din bankkonto for at købe et fedt cover, om det så er til en iPad, en iPhone eller en anden smartphone. I virkeligheden er det jo nemlig ikke coveret, der skal være fokus på, men derimod den elektroniske genstand. Det er jo direkte tosset at gå ud og give noget, der mest af alt ligner prisen på selve iPad’e eller iPhone for coveret.

Der findes utrolig mange forhandlere af covers til rigtig fornuftige priser, men dette betyder dermed ikke, at disse covers er grimme eller umoderne. Det betyder ganske enkelt bare, at du kan få covers til diverse elektroniske genstande hos forhandlere, som ikke ønsker at sælge et brand, men blot ønsker at sælge et fedt cover. Det er lige præcis der, forskellen ligger, og det er der rigtig mange kvinder,der lader sig snyde af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *