Store øreringe

posted in: Uncategorized | 0

Det er som om, at store øreringe aldrig forsvinder fra modebilledet. De ændrer form, farve og stil. alt efter hvad den aktuelle modetendens dikterer, men de er aldrig helt væk. Det ville også være mærkeligt, for et par fede, store øreringe er fantastiske, og kan løfte ens humør fra det grå og hverdagsagtige til en stemning af fest og sjov.

Sådan bruges de

Hvis man ikke er vant til at gå med store øreringe, og normalt kun går med ørestikker eller øreringe med mindre vedhæng, kan det godt være lidt af en overvindelse at stikke et par øreringe i stor størrelse i ørerne. For store øreringe transformerer ikke bare ens humør og outfit, de ændrer også markant ved ens ansigt.

Heldigvis kan langt de fleste sagtens bære et par store øreringe. Faktisk virker store øreringe ofte mere flatterende end de små, fordi de får ansigtet til at virke mindre. Det betyder, at et par store øreringe får et rundt og buttet ansigt til at virke mere afbalanceret og harmonisk.

Det eneste man skal være opmærksom på, er at et par store øreringe kan virke dominerende og snuppe en del af opmærksomheden fra ens tøj og øvrige smykker. Samtidig kan det samlede indtryk virke overpyntet, hvis man bærer både et par store øreringe og en halskæde, armbånd, osv. Har man piercinger i ansigtet, kan det også være en god idé at være opmærksom på ikke også at bære for mange andre smykker.

Men ellers er et par flotte, store øreringe et af de fedeste accessories man kan investere i, fordi det føles så festligt at have dem på. Hvis man ikke har tid til at style sit hår i en festlig frisure, eksempelvis, kan man i stedet vælge at sætte håret op, og så lade de store øreringe gøre al shine-arbejdet. Samtidig findes der store øreringe i så mange forskellige styles, at man let kan vælge par, som bedst udtrykker ens personlige æstetik. Store øreringe kan også være et par ørecuffs, som snor sig langt øret og giver et virkelig cool indtryk. Eller man kan vælge et sæt store, enkle øreringe i stilrent design, som bringer cool volumen samtidig med at det overordnede indtryk forbliver simpelt. Noget af det sjoveste, hvis man har et stort udvalg af store øreringe, er at sammenligne sin samling og bytte med sine venner. Så jo flere man har, jo sjovere bliver det!

Leave a Reply