Sorte øreringe

posted in: Uncategorized | 0

Sorte øreringeDe fleste har nok et par sorte øreringe eller flere i sit private smykkesortiment. Og med god grund. Et par flotte sorte øreringe kan nemlig være det hele – sexede, rockede, kunstneriske og diskrete.

Passer til alt

Farven sort er altid let at matche med alt. Nærmest uanset hvilken stil man har, og om man er til pangfarver, jordfarver eller en mere neutral farvepalette, passer sort ind på den ene eller anden måde. Det kan derfor være en praktisk og god investering at vælge farven sort, når man skal købe et nyt par øreringe eller ørestikkere. Herudover står sort også flot til langt de fleste hår- og hudfarver. Er man mærk i huden og/eller har mørkt hår, vil et par sorte øreringe virke mere neutrale, end hvis man har lys teint og lyst hår. Men farven vil alligevel altid blende naturligt ind, fordi den er så almindelig, samtidig med at den symboliserer både konservatisme, rock og sex. Hvis man mikser sine sorte øreringe med tøj i sorte eller mørke nuancer, vil man opnå et mere sofistikeret og harmonisk look – alt efter, hvilket tøj og hvilke slags øreringe man i øvrigt vælger, naturligvis. Står de sorte øreringe i kontrast til tøj i lyse nuancer, bliver udtrykket mere friskt og dynamisk. Et par lange, sorte øreringe kan skrue op for et ellers kedeligt look og give det en wow-faktor, mens et par korte sorte øreringe eller sorte ørestikkere er et fint valg, hvis man ikke ønsker at se for overpyntet ud, men samtidig alligevel gerne vil bære lidt ørepynt.

At sort bliver brugt i rock- og gothstilen kan man udnytte, hvis man vil sætte lidt kant på et look. Et par korte, sorte øreringe, evt. med en glitrende sten, kan give et fuldendt rocket udtryk til jeans og t-shirt, eksempelvis.

Et par sorte øreringe har også den fordel, at de ikke nødvendigvis vil stjæle billedet fra andre smykker. Det er smart, hvis man gerne vil have, at ens halskæde eller måske armbånd skal være i fokus – og samtidig ikke ønsker at se alt for overpyntet ud. Her kan et par mere diskrete øreringe i sort være med til at afbalancere et look og sørge for at give plads til det smykke, man gerne vil have er i centrum. Det kan dog også sagtens være de sorte øreringe, som skal stjæle al opmærksomheden!

Leave a Reply