Ringe til mænd

posted in: Uncategorized | 0

Der findes et hav af forskellige slags ringe til mænd. Og det er heldigt, for vi har jo alle forskellig smag. En ældre mand fra Vestafrika vil sandsynligvis have lyst til en fingerring, der er meget fra forskellig fra den en yngre dansk mand ville vælge. Eller ville han? I smykkeverdenen er geografiske og politiske grænser ofte meget flydende, og alle henter inspiration fra hinanden – og så er vi tilbage ved det faktum, at udvalget af ringe til mænd virkelig er enormt.

Hvis man som mand gerne vil have en ring, som er rå og udstråler maskulinitet, kan man vælge en fingerring som er tykkere og har mere kant end de traditionelle fingerringe til kvinder har. Der findes ringe i guld og sølv, som er mere chunky og som ikke vil se for pyntede ud på en mandefinger. Mange ringe til mænd har inskriptioner eller mønstre indgraveret. Tribal design er eksempelvis populært, ligesom symboler som dødningehoveder og evighedstegn også er det.

Hvis man gerne vil have en fingerring med en smykkesten i, findes disse naturligvis også. En ring med en glitrende krystal eller ædelsten kan være rigtig sjov at have på, fordi stenen fanger lyset og glimter i solen. Og så kan man jo vælge en ring med en sten, som symboliserer netop det, man ønsker. Eller man kan som mand vælge en ring med en sten, som blot har den farve man synes bedst om.

Ringe til alle fingre

Hvilken finger, en mands nye fingerring så skal placeres på, er et meget individuelt og personligt valg. Nogle vælger at placere ringen på tommelfingeren. Eftersom det mest er mænd, som bærer deres ringe på tommelfingeren, er dette måske et oplagt valg for en mand, som gerne vil bære sin ring på en maskulin måde. Nogle mener derimod, at det er mere rock n roll at bære en ring på langefingeren eller pegefingeren. Men dybest set er det jo fuldstændig lige meget, hvor en mand vælger at bære sin nye flotte fingerring. Så længe den kan ses og beundres af både ham selv og andre.

At vælge en ring er en meget personlig proces, for den rigtige fingerring kan man have hos sig hele livet. Ringe til mænd, som er udført i en god kvalitet og et tidsløst design, findes der heldigvis mange af, så man som mand har mulighed for at finde netop den ring, der passer allerbedst.

Leave a Reply